Döntés született az első támogatásokról

Címkék: Támogatás

Összeült a BUD Csoport Munkavállalóiért Alapítvány kuratóriuma, és döntött a nyár első felében beérkezett támogatási igények ügyében..

Alapítványhoz 2020 nyár elején összesen 16 darab támogatási igény érkezett. A kuratórium megvizsgálta a benyújtott pályázatokat, majd minden a pályázati anyagokban szereplő körülményt mérlegelve hozta meg a döntését.

  • 8 pályázatot a kuratórium támogatásra alkalmasnak talált.
  • 8 pályázatot nem talált alkalmasnak a támogatásra.

Az érintett pályázókat az Alapítvány értesítette a pályázatukat illető döntésről. A támogatásra alkalmasnak talált pályázatok esetében folyamatban van a támogatási szerződések elkészítése, amelyeknek aláírása után az érintettek részére az Alapítvány folyósítja a támogatást.

Az Alapítvány célja, hogy a támogatással enyhítse a COVID-19 járvány okozta egészségügyi és/vagy gazdasági következményeket, melyek a repülőtéri üzemeltetésben részt vevő szervezetek (Budapest Airport Zrt., BUD Security Kft., RÜK Kft.) munkavállalóit, egyéb munkavégzésre irányuló jogviszonyban álló közreműködőit, és ezen személyek közeli hozzátartozóit érintik.

A közelmúltban beérkezett pályázatok elbírálására a későbbiekben fog sor kerülni. A BUD Csoport Munkavállalóiért Alapítvány továbbra is várja a pályázatokat, a támogatási igénylésekkel kapcsolatos bővebb információk megtalálhatóak az Alapítvány honlapján. ide kattintva.